Tesla Cybertruck bate recordul stabilit de Model 3 cu peste 640 mii comenzi preliminare

24 Aprilie 2020, 17:38
Denis Godorozea
Pick-up-urile sunt extrem de solicitate pe piaţa nord-americană, doar seria Ford F înregistrează vânzări anuale de milioane. Recordul poate fi bătut în viitorul apropiat, însă, or în doar jumătate de an proaspătul Tesla Cybertruck a înregistrat aproape 650 mii comenzi preliminare, iar numărul acestora continuă să crească chiar şi pe timp de pandemie.
Se pare că la acest capitol Cybertruck a şi depăşit deja recordmanul precedent, Tesla Model 3, care timp de un an şi 4 luni a reuşit să acumuleze peste 585,000 comenzi preliminare. Ei bine, Cybertruck a fost prezentat în toamna anului trecut, iar lansarea comercială va avea loc nu mai devreme de 2021. Interesul pentru noul pick-up electric este, însă, uimitor, or acum electromobilul a reuşit să acumuleze peste 648 mii comenzi preliminare.
Numărul comenzilor nu a fost confirmat oficial de Tesla, ultima actualizare în acest sens a fost făcută de Elon Musk în luna noiembrie, când Cybertruck acumulase peste 250 mii comenzi. Date mai proaspete oferă însă un grup de entuziaşti, care se enumeră printre clienţii Tesla şi au reuşit să plaseze o comandă preliminară pentru Cybertruck. Potrivit informaţiilor furnizate de site-ul specializat cybertruckownersclub, numărul comenzilor constituie la ora actuală 648,936. Americanii susţin că zilnic sunt plasate circa 1,000 comenzi noi pentru Cybertruck, chiar şi pe timp de pandemie, şi anticipează că până la lansare electromobilul va depăşi un milion de comenzi.
0
1,543
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!