Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Tesla Model S a devenit mai rapidă decât Bugatti Chiron datorită noul update de soft

27 Aprilie 2020 - 13:19
Denis Godorozea
Tesla a lansat o nouă actualizare de soft pentru electromobilele Model S şi Model X. Datorită modificărilor aplicate şi regimului Cheetah Stance disponibil pe Model S, sedanul electric american este mai rapid în acceleraţia 0-100 km/h decât hypercar-ul Bugatti Chiron!
Actualizarea de soft este adresată exclusiv versiunilor de top Performance ale electromobilelor Model S şi Model X şi se pare că americanii şi-au dorit anume îmbunătăţiri de performanţă pentru cele două modele. Actualizarea optimizează modul de funcţionare a substratului electric, fiind disponibil noul regim de acceleraţie Cheetah Stance, cu care Model S, de exemplu, poate prinde viteza de 60 mph (97 km/h) în doar 2.3 secunde, cu 0.1 secunde mai rapid decât anterior şi mai rapid decât aceeaşi repriză este executată de hypercar-ul Bugatti Chiron.

La rândul său, Tesla Model X devine cel mai rapid crossover de serie din lume, fără a rezerva loc rivalilor în versiuni de top cu benzinare potente sub capotă. După actualizare versiunile Performance ale SUV-urilor electrice Tesla vor putea accelera până la 60 mph în doar 2.6 secunde.
Concomitent cu caracteristicile dinamice îmbunătăţite, Tesla promite că optimizările aduse de noua actualizare vor permite electromobilelor să funcţioneze mai mult timp în regimurile de performanţă extremă, or anterior proprietarii nu puteau beneficia prea mult de performanţele maxime din cauza supraîncălzirii bateriilor şi sistemului de propulsie. Americanii nu au oferit, însă, date exacte în acest sens.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter