Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota marchează cei 65 de ani ai sedanului Crown cu trei versiuni noi

28 Aprilie 2020 - 18:11
Denis Godorozea
Acum 65 de ani Toyota lansa modelul iconic Crown. Aflat la cea de-a 15-a generaţie, sedanul marchează evenimentul istoric cu trei versiuni aniversare: RS Limited, Elegance Style II şi Sport Style, fiecare specială în felul ei.
Actuala generaţie Toyota Crown a fost lansată acum 2 ani, ca şi anterior sedanul se distinge de întreaga gamă a constructorului nipon, fiind oferit exclusiv pieţei locale, iar acum clienţii au ocazia de a-şi personaliza maşina într-un mod mai special, în cinstea aniversării de 65 de ani. Versiunea RS Limited se distinge de celelalte versiuni prin jantele originale de 18 ţoli de culoare neagră, dar şi prin tapiseria specială de la interior, din piele de culoare neagră cu cusături roşii.
Cea de-a doua ediţie aniversară, Elegance Style, după cum sugerează şi denumirea pune accentul pe eleganţă, având jante speciale cu elemente aerodinamice distinctive, care să reducă zgomotul aerodinamic la minim. Interiorul se distinge prin inseţii din lemn deosebite, iar exteriorul este ornamentat cu multiple elemente decorative cromate. Standard ambele versiuni dispun de un set mai generos de opţionale incluse standard, fără costuri adiţionale.
Cea de-a treia premieră, Sport Style, nu va avea un număr limitat de unităţi, ba chiar se va regăsi în lista versiunilor şi în următorii ani. Pe exterior noul nivel de echipare aduce mai multe condimente inspirate de la modelele de performanţă, cu ornamente negre-lucioase, jante originale silenţioase şi cusături şi accente de culoare roşie la interior.
Cu ocazia aniversării niponii introduc un nou sistem multimedia pentru Toyota Crown, care ulterior va fi disponibil pentru toate motorizările şi nivelele de echipare, acesta include acum conexiuni Apple CarPlay şi Android Auto. Noul nivel de echipare şi versiunile limitate pot fi comandate pentru toate motorizările disponibile în prezent pentru sedanul Crown. Preţul de pornire cu motorizarea incipientă pe benzină este de 47,300 dolari americani.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (10 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter