Un român din New York a profitat de carantină şi şi-a pozat Dacia 1300 pe Manhattan

13 Aprilie 2020, 10:43
Denis Godorozea
Străzile pustii pot fi savurate nu doar în Chişinău acum, ci şi în oraşele din întreaga lume. New York de obicei este inundat de ambuteiaje şi trafic infernal la orice oră ar indica acul ceasornicului, însă nu şi acum, pe perioada carantinei, or renumitul oraş american este şi unul dintre cele mai afectate de criza pandemică. Însă criza a lăsat loc lucrurilor frumoase, iar imaginile de mai jos vă aduc chiar în inima New York-ului, cu o Dacia 1300 autentică surprinsă chiar pe străzile pustii a Manhattan-ului.
Un român stabilit la New York a profitat de carantină şi a captat imagini superbe cu propria Dacia 1300 într-o stare impecabilă pe Manhattan, dar şi în Brooklyn. Deşi par a fi imagini apocaliptice parcă inspirate din filmele science-fiction unde evenimentele au loc în cel mai renumit oraş american, culorile şi artistismul fiecărei poze inspiră speranţă, că uite încă un pic şi lucrurile se vor normaliza. Dar de ce să nu savurăm din artă între timp?
Aceasta este prima Dacia 1300 importată în SUA, ba mai mult, este şi primul automobil românesc care a făcut renumita rută 66, după cum sugerează autorul imaginilor. Maşina aparţine braşoveanului stabilit la New York, un mare pasionat de automobile clasice Dacia şi Renault. Mai devreme eroul istoriei de astăzi a achiziţionat şi un prim Renault cu propulsie electrică, dezvoltat în SUA.
0
4,187
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!