(VIDEO) Două Chevrolet Silverado au fost recuperate după doi ani petrecuţi pe fundul mării

24 Aprilie 2020, 13:04
Denis Godorozea
Două exemplare Chevrolet Silverado au fost recuperate după aproape doi ani petrecuţi pe fundul mării, la o adâncime de circa 120 metri. Pick-up-urile nou-nouţe au fost transportate în Australia, însă în apropiere de locul destinaţiei s-au prăbuşit în apă de pe nava maritimă.
Cazul a avut loc în luna iunie 2018, nava YM Efficiency a căzut în plasa unei furtuni de proporţii în apropiere de locul destinaţiei din Australia. În timpul furtunii 81 containere au fost pierdute, prăbuşindu-se în apă, printre care şi un container cu două Chevrolet Silverado noi-nouţe, comandate de un distribuitor al mărcii americane din Australia.
Timp de aproape doi ani containerele au rămas pe fundul mării la o adâncime de 120 metri şi abia acum au fost recuperate. Containerul care adăpostea cele două pick-up-uri americane a fost puternic deteriorat, ce a provocat defecte şi pe caroseriile maşinilor. Ei bine, acest lucru nu prea contează acum, când maşinile sunt distruse complet de ape, iar ce a rămas din cele două Silverado puteţi vedea în imaginile ştirii. În clipul video de mai jos este surprinsă furtuna de acum doi ani.
0
2,227
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!