(VIDEO) Nici starea de urgenţă nu-i ţine acasă! Un şofer beat a încercat să fugă de poliţie

1 Aprilie 2020, 09:37
Denis Godorozea
Se pare că nici starea de urgenţă anunţată în ţară nu a determinat unii şoferi să se abţină de la grosolănii în trafic, iar unii chiar încearcă să profite de aceasta, crezând că inspectorii au mai pierdut din vigilenţă în contextul pandemiei. Este şi cazul unui şofer din raionul Soroca, care a încercat să fugă de poliţie în stare de ebrietate la volan.
Şoferul a supus pericolului nu doar viaţa personală, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic. Fiind în stare de ebrietate la volan, acesta nu a ţinut cont nici de semafoare sau indicatoare rutiere, circulând haotic. Acest comportament a fost observat de inspectorii Companiei Escortă şi Misiuni Speciale, care au şi început urmărirea şoreului, solicitându-i să oprească. Cerinţele oamenilor legii au fost, însă, ignorate.

Începută pe şoseaua Hânceşti din Chişinău, urmărirea a continuat până în localitatea Moleşti, raionul Ialoveni, unde inspectorii au reuşit să oprească infractorul. Oamenii legii au stabilit că la volan se afla un bărbat de 46 ani, domiciliat în raionul Soroca, iar testul alcoolscopic a indicat o concentraţie de 0.49 mg/l alcool în aerul expirat.
0
1,381
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!