Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Rusia utilizează vehicule militare cu motoare reactive pentru dezinfectarea străzilor

21 Aprilie 2020 - 12:49
Denis Godorozea
Imagini excepţionale au fost surprinse în oraşul Celeabinsk, unde autorităţile au dispus dezinfectarea străzilor pe fundalul pandemiei de coronavirus Covid-19, care abia ia amploare în Federaţia Rusă. În lipsa mijloacelor şi echipamentelor tehnice pentru aceste lucrări, ruşii au apelat la tehnica militară!
Igienizarea oraşelor este una din măsurile întreprinse de multe ţări din lume în contextul combaterii pandemiei de coronavirus. În acest context, autorităţile se ciocnesc cu insuficienţa mijloacelor existente pentru realizarea acestui obiectiv, însă cei mai inventivi sunt, aparent, ruşii, care au apelat la ajutorul forţelor armate şi echipamentelor militare mai puţin obişnuite.

Astfel, pe străzile oraşului Celeabinsk puteau fi văzute mai multe vehicule militare echipate cu arme de foc şi rachete. Armamentul a fost, însă, recondiţionat şi adaptat pentru noile necesităţi, fiind echipat şi cu dezinfectant special pentru igienizarea străzilor. Nu se cunoaşte, însă, cât de efective sunt motoarele reactive în pulverizarea dezinfectanţilor, dar cum funcţionează ele puteţi vedea în secvenţa video de mai jos.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter