(VIDEO) Un şofer de TIR a accidentat un pod după ce a ignorat TREI indicatoare rutiere de avertizare

13 Aprilie 2020, 13:48
Denis Godorozea
Un şofer ghinionist a accidentat în plin un pod cu camionul, deşi a fost atenţionat din timp de trei indicatoare de avertizare. Gafa şoferului a devenit virală pe internet după ce a fost surprinsă de o cameră de bord a unui alt participant la trafic.
Cazul a avut loc în oraşul Northamptom, statul Massachussets, SUA. Potrivit presei americane, un şofer a ignorat cel puţin trei indicatoare rutiere de avertizare, care informează despre înălţimea podului, până a-l accidenta. Din fericire, în urma accidentului nimeni nu a avut de suferit, însă camionul a fost avariat destul de grav, precum şi remorca, şi a rămas blocat.
Potrivit autorităţilor oraşului Northamptom, podul respectiv susţine o cale ferată, iar acesta nu este primul caz în care şoferii de camioane riscă să-l traverseze pe dedesubt, deşi înălţime nu permite acest lucru. Mai mult de atât, aceste cazuri sunt într-atât de răspândite, încât autorităţile încearcă să identifice acum o modalitate de a înălţa podul, or cele trei indicatoare de avertizare, unul dintre care este iluminat, nu sunt efective în atenţionarea şoferilor de TIR.
0
1,725
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!