Versiunea de serie Tesla Cybertruck va fi simţitor mai mică decât prototipul prezentat toamna

23 Aprilie 2020, 12:09
Denis Godorozea
Elon Musk a făcut câteva precizări despre versiunea de serie a primului pick-up din gama Tesla, Cybertruck. După ce mai devreme fondatorul companiei a sugerat că maşina va fi disponibilă într-o singură culoare, acum Musk a dezvăluit că aceasta va fi mai mică cu circa 3% decât prototipul prezentat în toamna anului trecut.
Tesla Cybertruck va ajunge pe linia de producţie pe parcursul anului viitor, conform planurilor iniţiale. Până atunci, însă, versiunea de serie va suferi mai multe modificări tehnice şi, cel mai probabil, chiar şi estetice. Inginerii au misiunea de a adapta pick-up-ul normelor de siguranţă americane şi tuturor pieţelor, unde Cybertruck va fi comercializat, or mai devreme autorităţile germane au anunţat că în varianta iniţială Cybertruck nu va putea fi comercializat legal în Germania.
Primele modificări pe care le va suferi pick-up-ul electric au fost dezvăluite de Elon Musk în reţelele de socializare. Miliardarul a relatat, că varianta de serie va fi mai mică decât prototipul prezentat anterior cu circa 3%, fiind rezervate şi modificări stilistice. Astfel, dacă prototipul măsura 5.9 metri, atunci varianta de serie va avea o lungime de circa 5.7 metri. De menţionat, că mai devreme Musk sugera că lungimea Cybertruck ar putea fi redusă cu 15 centimetri.
0
1,341
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!