BMW-uri clasice din Moldova, care arată bine şi sunt alintate de proprietarii săi

1 Mai 2020, 11:21
Denis Godorozea
Comunitatea fanilor şi proprietarilor BMW este una dintre cele mai mari în ţara noastră, cu o flotă numeroasă de maşini din toate timpurile, apreciate mult de conaţionalii noştri. În acest articol vrem să vă prezentăm o galerie foto superbă cu BMW-uri clasice şi youngtimer-e, atât de îndrăgite de fanii mărcii bavareze, dar care sunt menţinute într-o stare tehnică perfectă şi chiar alintate de proprietarii săi.
În mulţimea maşinilor mai vârstnice, tot mai rare sunt modelele întreţinute în starea lor originală, aşa cum au fost gândite la uzina BMW acum două, trei decenii şi mai mult de atât. Ei bine, apreciate sunt şi modelele clasice modificate, dar cu tuning autentic, cu piese şi elemente originale lansate de ateliere de tuning cu renume, care incontestabil şi-au făcut loc în istoria industriei auto mondiale.
Pentru această galerie am navigat prin reţele de socializare, unde am şi descoperit pagina BMW Classics Moldova, unul din acei piloni care menţin viu spiritul pasiunii BMW cu update-uri periodice savuroase, cu modele clasice bavareze şi youngtimer-e, modele de generaţii mai proaspete, cu vârsta cuprinsă între 20 şi 30 de ani de la producţie. O bună parte din maşinile din imagini au fost chiar reînviate prin munca sârguincioasă a conaţionalilor noştri, adevăraţii pasionaţi ai mărcii BMW.
În galerie pot fi văzute modele de excepţie, aduse la condiţia originală sau modificate savuros, BMW Seria 7 E23, prima generaţie a navei amiral bavareze, legendarele Seria 3 E21 şi E30, sedanuri şi break-uri Seria 5 E28 şi E34, dar şi primele generaţii ale coupe-urilor Seria 6 E24 şi Seria 8 E31. Adevărate bijuterii, din acei ani când erau preparate de ingineri şi designeri, nu de departamente de marketing, maşini cu spirit şi identitate.
Nu veţi vedea aceste maşini abordând periculos viraje şi intersecţii în plin trafic, nu vă vor trezi nopţile cu urletul sistemului de evacuare defect sau modificat necondiţionat — comunitatea îşi dă întâlnirea la evenimente dedicate unde savurează din munca colegilor de breaslă, iar fiecare automobil îşi are propria istorie, care doar aşteaptă să fie descoperită.
0
3,892
GALERIE FOTO (32 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!