Băieţelul dispărut la Hânceşti: cluburile de offroad s-au mobilizat în căutarea lui. Doritorii sunt invitaţi să ajute

28 Mai 2020, 11:03
Redacţia PiataAuto.md
UPDATE 14:46 Comunicatul Poliţiei: Ca urmare a multiplelor acţiuni întreprinse şi a analizei rezultatelor obţinute în timpul căutărilor copilului de 6 ani dispărut s-a decis reluarea examinării domiciliului acestuia. În urma examinării curţii casei, cu implicarea laboratorului criminalistic, în veceul din curtea gospodăriei a fost depistat cadavrul copilului. La moment oamenii legii întreprind toate măsurile de investigaţie pentru stabilirea cauzei decesului şi a circumstanţelor.

Societatea noastră e cutremurată de un nou şoc: un băieţel de 6 ani a dispărut acum mai mult de 24 de ore din Hânceşti. De atunci este căutat de nenumărate echipaje ale forţelor de ordine şi autorităţilor locale, dar şi de sute de oameni care s-au oferit voluntari în a ajuta la eforturile de găsire a băieţelului.
Aseară mai multe cluburi de pasionaţi de maşini de offroad s-au alăturat acestor eforturi. Cei din Terra Valahia, dar şi de la ATV Club Cojuşna, au căutat începând de ieri şi pe parcursul nopţii prin împrejurimile oraşului, acţiunile lor fiind ghidate şi coordonate de autorităţi. Aparent, la ora 01:50 noaptea s-au găsit nişte şlapi care se potriveau celor ce aparţineau copilului dispărut, însă băieţelul aşa şi nu a fost găsit până la ora publicării acestei ştiri.
Eforturile de căutare continuă. Cei din cluburile de offroad anunţă că vor reveni şi astăzi la Hânceşti pentru a continua căutările, iar doritorii sunt invitaţi să se alăture! Puteţi contacta direct membrii clubului pe paginile lor de Facebook pentru a vă coordona acţiunile, dacă doriţi.
Şi, fireşte, dacă între timp observaţi băieţelul, sau aveţi orice indicii care ar putea ajuta la găsirea lui, sunteţi îndemnat să contactaţi imediat serviciul 112. Semnalmentele copilului de 6 ani: în momentul dispariţiei acesta era îmbrăcat în tricou galben, blugi verzi şi era încălţat în şlapii mamei, de culoare roz. Publicăm mai jos şi fotografia băieţelului pentru a ajuta identificarea lui.
0
1,963
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!