Bugatti anunţă startul producţiei la uzina din Molsheim

5 Mai 2020, 10:41
Denis Godorozea
Veşti bune pe fundalul crizei pandemice de coronavirus Covid-19 au venit acum din Franţa — Bugatti a anunţat reluarea producţiei la uzina din Molsheim, muncitorii au revenit la asamblarea manuală a hypercar-urilor iconice.
Mai mulţi constructori auto din Europa au revenit la activitate pe parcursul săptămânii trecute după ce autorităţile au relaxat restricţiile impuse în legătură cu situaţia pandemică. O altă parte din constructori au revenit la activitate ieri, printre aceştia fiind şi Bugatti. Bineînţeles, repornirea producţiei la uzina francezilor din Molsheim a fost pregătită din timp în conformitate cu normele stabilite de autorităţi pe fundalul pandemiei, pentru a preveni răspândirea infecţiei.
Astfel, o parte din angajaţii Bugatti vor putea să-şi continue munca de acasă, cel puţin acele funcţii care nu impun prezenţa fizică la locul de muncă, iar cei reveniţi la uzină au fost echipaţi corespunzător. Angajaţii sunt obligaţi acum să poartă măşti de protecţie, oferite de conducerea companiei, dar şi să respecte distanţa de cel puţin 1.5 metri cu colegii de breaslă. Totodată, încăperile au fost echipate cu soluţii dezinfectante. Administratorii şi deţinătorii altor funcţii de conducere se vor putea întruni în continuare doar telefonic sau în mediul online, iar livrările maşinilor către clienţi vor avea loc fără contact direct dintre angajaţii uzinei şi client.
0
1,430
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!