Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Când îţi iubeşti maşina mai mult decât prietena: ce a păţit un tânăr pasionat de maşini clasice americane

29 Mai 2020 - 20:52
Denis Godorozea
O adevărată dramă a avut loc în SUA, un tânăr s-a pomenit cu maşina evacuată la gunoişte de prietena geloasă. Relaţia de triunghi amoros a luat sfârşit, în consecinţă, însă cei doi iubiţi se vor vedea ulterior... în instanţă!
Un tânăr din SUA pasionat de automobile clasice americane a achiziţionat un Chevrolet Impala clasic, produs în 1967, şi şi-a propus să-l reabiliteze cu propriile forţe. Maşina a ajuns în posesia protagonistului istoriei în primăvara anului trecut, iar ulterior tânărul a achiziţionat şi o casă cu garaj pentru două automobile, un loc în garaj fiind destinat retromobilului Impala, şi un loc pentru maşina prietenei tânărului. Se pare că modelul clasic american a fost într-o stare deplorabilă, or pe parcursul următoarelor luni garajul a fost inundat de tot soiul de piese şi componente pentru reabilitarea maşinii, astfel încât tânăra nu a mai avut loc pentru propria maşină acolo.

De fapt, tânărul petrecea prea mult timp şi irosea prea mulţi bani pentru reabilitarea noii sale maşini — altfel nu putem explica decizia prietenei lui de a arunca maşina şi piesele la gunoi, doar piesele fiind în valoare de 11,000 dolari, iar asta în timp ce el fusese într-o deplasare de serviciu. Cert este că revenit acasă, tânărul nu şi-a mai găsit maşina în garaj, iar apoi, aflând detaliile, tânărul a decis să rupă relaţia cu prietena sa, ba a acţionat-o în judecată!

Care-i morala acestei istorioare de pe Reddit? Probabil, că în primul rând problemele în relaţii trebuie discutate între cei doi parteneri. Pentru protagonista relaţiei, concluzia ar fi să renunţe imediat la o relaţie inutilă sau toxică, fără a cauza prejudicii. Pentru protagonistul relaţiei, concluzia ar fi (să-şi urmeze proiectul mai departe) să-şi aleagă o consoartă care iî accepta pasiunea acerbă pentru maşini.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter