Care puncte vamale de trecere cu automobilul spre România şi Ucraina sunt deschise în prezent?

25 Mai 2020, 10:19
Denis Godorozea
În urma măsurilor luate de autorităţile ţării noastre, dar şi a ţărilor vecine, România şi Ucraina, din 14 martie 2020 şi până în prezent o mare parte din punctele de trecere a frontierei cu ţările respective şi-au sistat temporar activitatea, pe o perioadă nedeterminată. Există, însă, 13 puncte de trecere terestră a frontierei care activează la moment.
Dintre cele 13 puncte de trecere, 7 sunt puncte de trecere rutieră, pentru automobile. La frontiera cu România activează posturile PTF Leuşeni—Albiţa, PTF Sculeni—Sculeni şi PTF Giurgiuleşti—Galaţi, inclusiv Portul Internaţional Liber Giurgiuleşti. La frontieră cu Ucraina activează în prezent posturile PTF Otaci—Moghilev-Podolsk, PTF Giurgiuleşti—Reni şi PTF Tudora—Starokazacie.
Serviciul Vamal sugerează că situaţia este monitorizată, iar anumite puncte de trecere al frontierei şi-ar putea relua activitatea imediat ce ţările vecine, România şi Ucraina, vor ridica restricţiile impuse în legătură cu situaţia pandemică provocată de Covid-19.
1
18,142
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!