Da, asta e o Toyota Hilux! Cu tuning japonez

24 Mai 2020, 15:14
Ilie Toma
Despre Toyota Hilux ştim cu toţii că e unul din cele mai indestructibile modele din lume. Poate ajunge aproape oriunde în lume, iar cu niţele modificări se aventurează chiar şi acolo unde calcă vreo altă roată de maşină.
Ceea ce vedeţi acum în imagini e o modificare gândită tot de niponi sau, mai exact, de atelierul japonez de tunig WALD International. Şi modificarea e concepută nu doar pentru a-i spori capacităţile de aventură lui Hilux, ci şi pentru a o face să arate mai agresiv. Mult mai agresiv. Ca să i se potrivească numele de Sports Line Black Bison Edition.
Dar, dincolo de aspectul super impresionant, modificările nu sunt foarte radicale. Cei de la WALD au pus un set de jante cu anvelope mai mari, de offroad, dar au lăsat suspensia originală. Pe caroserie s-au montat kit-uri de design mai agresiv — aripi, o nouă bară de protecţie frontală cu noi LED-uri, o nouă grilă, un element pe conturul faţă al capotei şi altul care imită nişte incizii, mici spoilere şi noi lumini pe plafon, dar şi noi corpuri ale oglinzilor exterioare.
Sunt câteva elemente de decor şi la posterior, ba chiar şi prin părţi au apărut ţevi de eşapament noi. Însă cei de la WALD n-au umblat deloc la motor şi performanţe, aşa că, deşi are o blană de lup feroce, acest Hilux va fi, în esenţă, acelaşi Hilux obişnuit, poate un pic ajutat de roţile mai mari de offroad. Şi totuşi, arată bine, nu?
1
3,766
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!