Dedicat fanilor: acest Mercedes-Benz E-Class W210 este într-o stare tehnică perfectă

29 Mai 2020, 17:47
Denis Godorozea
Mercedes-Benz E-Class W210 a devenit o adevărată legendă în anii de producţie, iar acum maşina a trecut în rândul youngtimer-elor, dar care nu prea pot fi găsite într-o stare tehnică bună şi cu elemente de caroserie originale şi neaccidentate. Dar cât de savuroase sunt acele modele unice, care mai apar din când în când în vânzare, dedicate colecţionarilor!
Astăzi avem ocazia să savurăm dintr-un E-Class E 320, produs în 1999. Sedanul are sub capotă benzinarul V6 de 3.2 litri, capabil să dezvolte 224 CP şi 315 Nm, un adevărat sportsedan în anii săi de producţie! În această ipostază E-Class era capabil să accelereze până la 100 km/h în 7.7 secunde, având o viteză maximă de 238 km/h. Suntem convinşi că motorul va putea confirma aceste cifre chiar şi acum, după mai bine de două decenii de la producţie, or odometrul indică un parcurs de doar 22,050 kilometri!
Maşina din imagini a fost iniţial comercializată în Japonia, iar de curând a revenit în Germania, fiind adusă de un showroom specializat pe astfel de bijuterii de epocă. Modelul se face preţios datorită elementelor originale de la interior şi de pe caroserie, păstrate într-o stare perfectă, de rând cu celelalte elemente, precum suspensia şi motorul.
Potrivit vânzătorului, maşina nu a fost accidentată, vopseaua este originală, dar a mai beneficiat de deservire tehnică profesionistă conform recomandărilor producătorului. Preţul este pe măsură, ca pentru un W210 rulat, dar absolut admisibil pentru un exemplar păstrat într-o asemenea stare — 15,900 euro.
0
12,585
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!