Elon Musk ar putea fi arestat? Tesla a repornit producţia în ciuda interdicţiei

12 Mai 2020, 10:06
Denis Godorozea
Deşi autorităţile din Alameda, California, au interzis companiilor să reia producţia în contextul crizei pandemice provocate de coronavirus Covid-19, Tesla a reluat producţia la uzina din Fremont. În acest context, angajaţii companiei americane riscă să fie arestaţi, iar anunţul a fost făcut chiar de fondatorul Tesla, Elon Musk.
Ieri Musk a publicat o nouă postare pe contul său de Twitter, care la scurt timp a devenit virală în mediul online. Miliardarul a anunţat, că compania a reluat producţia în ciuda restricţiilor impuse de autorităţile din Alameda şi că va fi prezent personal la linia de producţie. Totodată, Musk a solicitat autorităţilor să fie arestat anume el, în caz că forţele de ordine vor decide să tragă la răspundere angajaţii companiei.
Amintim că mai devreme Tesla a acţionat în judecată autorităţile din Alameda, după ce statul California a anunţat relaxări la nivelul prevederilor de criză stabilite pentru a preveni răspândirea pandemiei de coronavirus. Potrivit companiei, conform prevederilor statului, Tesla ar putea relua activitatea absolut legal, însă acest lucru este interzis de autorităţile locale. Totodată Elon Musk a ameninţat că în cazul în care compania nu-şi va putea desfăşura activitatea într-un regim normal în California, conducerea va analiza posibilitatea transferului afacerii într-un alt stat, precum Nevada sau Texas.
0
1,150
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!