Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Elon Musk ar putea fi arestat? Tesla a repornit producţia în ciuda interdicţiei

12 Mai 2020 - 10:06
Denis Godorozea
Deşi autorităţile din Alameda, California, au interzis companiilor să reia producţia în contextul crizei pandemice provocate de coronavirus Covid-19, Tesla a reluat producţia la uzina din Fremont. În acest context, angajaţii companiei americane riscă să fie arestaţi, iar anunţul a fost făcut chiar de fondatorul Tesla, Elon Musk.
Ieri Musk a publicat o nouă postare pe contul său de Twitter, care la scurt timp a devenit virală în mediul online. Miliardarul a anunţat, că compania a reluat producţia în ciuda restricţiilor impuse de autorităţile din Alameda şi că va fi prezent personal la linia de producţie. Totodată, Musk a solicitat autorităţilor să fie arestat anume el, în caz că forţele de ordine vor decide să tragă la răspundere angajaţii companiei.
Amintim că mai devreme Tesla a acţionat în judecată autorităţile din Alameda, după ce statul California a anunţat relaxări la nivelul prevederilor de criză stabilite pentru a preveni răspândirea pandemiei de coronavirus. Potrivit companiei, conform prevederilor statului, Tesla ar putea relua activitatea absolut legal, însă acest lucru este interzis de autorităţile locale. Totodată Elon Musk a ameninţat că în cazul în care compania nu-şi va putea desfăşura activitatea într-un regim normal în California, conducerea va analiza posibilitatea transferului afacerii într-un alt stat, precum Nevada sau Texas.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter