Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(FOTO) BMW a publicat primul teaser pentru Seria 5 facelift

15 Mai 2020 - 09:29
Denis Godorozea
Deşi sedanul BMW Seria 5 facelift a fost deconspirat în totalitate acum câteva săptămâni, bavarezii şi-au propus să tachineze niţel fanii prin publicarea primului teaser, care prefaţează partea frontală a modelului actualizat, anticipând, astfel, viitoarea premieră oficială. Imaginea ne permite să vedem o parte din fascia frontală a sedanului, dar şi noua semnătură LED încadrată în blocurile optice faţă.
BMW Seria 5 facelift a beneficiat de actualizări stilistice majore, căpătând un design asemănător cu cele mai noi modele din gamă. Totuşi, se pare că sedanul se inspiră mai mult de la nava amiral Seria 7, care tot a trecut printr-un facelift minuţios de mijloc de carieră mai devreme. De la sedanul de top Seria 5 va prelua formele grilelor frontale unite într-un singur element, dar şi semnăturile LED pentru luminile de zi încadrate în blocurile optice faţă, care tot şi-au schimbat forma.

Mai modeste vor fi modificările tehnice, însă bavarezii promit motorizări îmbunătăţite, ba chiar şi câteva premiere în rândul sistemelor electrificate. Cel puţin, putem anticipa pe noua Seria 5 facelift câteva motorizări micro-hibride la 48V, dar şi motorizări de tip plug-in hybrid. Se pare că în gamă vor fi disponibile două PHEV-uri, unul incipient, cu motor pe benzină de 2.0 litri, şi unul de top, cu benzinar de 3.0 litri şi circa 400 CP şi 600 Nm la activ. Toate detaliile le vom afla, însă, în momentul premierei oficiale, care va avea loc pe parcursul următoarelor două săptămâni.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter