Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Ford Mustang Mach-E va putea fi încărcat într-un timp mai scurt decât durează alimentarea cu carburant!

18 Mai 2020 - 16:12
Denis Godorozea
Se pare că autonomia maximă nu mai este indicatorul principal în alegerea unui electromobil, or cu o infrastructură bine dezvoltată chiar şi un model cu autonomie de 200 kilometri nu va rămâne mult în spatele unui Model S cu autonomie de 500 kilometri, în special datorită accesului la prizele de încărcare rapidă, care pot suplini rezervele în proporţie de 80% în 30 sau 40 minute. Ei bine, cei de la Ford au venit să anunţe un nou record de încărcare pentru primul lor crossover electric Mustang Mach-E.
Se pare că acum încărcarea unui Mustang Mach-E ar putea avea loc chiar mai rapid decât alimentarea la pompă a unei maşini clasice cu motor termic — americanii au anunţat că pentru o autonomie de 120 kilometri crossover-ul are nevoie de doar 10 minute de încărcare la staţiile Ionity. Ei bine, pentru călătorii extra-urbane trebuie să fii sigur că găseşti o altă staţie de alimentare în limita celor 120 kilometri, sau să încarci mai mult, iar în raza urbană această autonomie, raportată la timpul de încărcare, este perfectă!
Astfel, Ford anunţă că timpul de încărcare al lui Mustang Mach-E este cu până la 30% mai bun decât estimările iniţiale, iar în aceleaşi condiţii suplinirea rezervelor în proporţie de 80% va avea loc în 45 minute. Aceste calcule sunt valabile deocamdată doar pentru staţiile de încărcare din reţeaua Ionity, care enumeră acum peste 200 staţii în Europa.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter