Fostul şef Mercedes-AMG va conduce acum Aston Martin: Tobias Moers a fost numit în funcţie

26 Mai 2020, 15:02
Denis Godorozea
Aston Martin are un nou CEO — Tobias Moers a fost numit în funcţia de conducere al companiei britanice, venind să înlocuiască fostul conducător Andy Palmer. Tobias Moers are o experienţă vastă în industria modelelor sportive, or anterior a ocupat funcţii de conducere în cadrul Mercedes-AMG.
Tobias Moers are o carieră fructuoasă de circa 25 ani în cadrul Concernului Daimler. În 2013 germanul a ajuns la şefia Mercedes-AMG şi cu certitudine anume datorită activităţii sale manageriale divizia sportivă a constructorului german a indicat un avans spectaculos pe piaţă, fiind diversificată mult oferta în diverse segmente, popularizând, astfel, sportivele Mercedes-AMG în rândul pasionaţilor auto. Acum managerul german va pune în aplicare experienţa vastă în conducerea Aston Martin, începând cu data de 1 august 2020.
În noua postură Moers va trebui să identifice căi de optimizare pentru gama de modele Aston Martin, or pentru a reduce costurile compania planifică să reducă producţia modelelor. Totodată, britanicii au lansat recent primul său SUV din istorie, Aston Martin DBX, menit să propulseze vânzările companiei. Concomitent, este planificată lansarea supercar-urilor noi Valkyrie şi Valhalla, iar mai târziu compania planifică să lanseze o motorizare hibridă de producţie proprie, pe baza noului propulsor V6 de 3.0 litri.
0
1,731
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!