Lada vrea să lanseze un rival pentru Nissan Qashqai şi Renault Captur! Aşa ar putea arăta noul SUV

25 Mai 2020, 17:01
Denis Godorozea
Deşi a preluat de mai mult timp tehnologiile celor de la Renault şi are acum o gamă de modele împrospătată, Lada nu a prezentat încă vreun crossover nou, care să poată concura la egal cu Dacia/Renault Duster. Lada Xray nu este tocmai un crossover, ci mai degrabă un hatchback urban cu aspiraţii de offroader, dar nu mai mult de atât. Ei bine, se pare că ruşii planifică, totuşi, să se lanseze în segmentul SUV-urilor cu un model absolut nou, de talia modelelor Nissan Qashqai şi Renault Captur. Cei de la Kolesa.ru au încercat să-şi imagineze cum ar putea arăta noul model.
Noul SUV se va situa pe o treaptă mai sus decât actualul Xray, care pretinde a fi un crossover, şi va avea dimensiuni de circa 4.3-4.4 metri, deci în limitele segmentului SUV-urilor compacte. Stilistic modelul se va inspira de la conceptele XCODE şi 4x4 Vision.
Totuşi, lansarea unui astfel de model trebuie să fie agreată de conducerea Renault, care are cuvântul decisiv în planurile strategice a mărcii Lada. Concomitent, aceste planuri ar putea crea un conflict în gama ruşilor, or în următorii ani este aşteptată premiera noii generaţii Lada 4x4 Niva, care va prelua aproape în întregime substratul tehnic de la Dacia Duster. Există doar o mică şansă, însă, ca cei din cadrul Renault-Nissan-Mitsubishi să fie nou model Lada, însă acest lucru va rezulta într-un preţ final mai piperat în raport cu ceea ce oferă acum constructorul din Rusia.
0
2,079
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!