Marcajul rutier revine la Chişinău! Unde au demarat lucrările?

14 Mai 2020, 15:57
Denis Godorozea
La Chişinău au început lucrările de aplicare a marcajului rutier. Lucrările au demarat în noaptea trecută, despre ce a comunicat primarul capitalei. Deocamdată marcajul a fost aplicat doar pe câteva străzi, iar autorităţile declară că de această dată este folosită o vopsea mai calitativă, care "să nu fie spălată la prima ploaie".
Lucrările de aplicare a marcajului rutier au început în noaptea dintre 13 şi 14 mai pe bd. Dacia din sectorul Botanica al capitalei. Primarul a anunţat că va fi folosită vopsea de două culori — albă şi galbenă, cea din urmă fiind folosită pentru marcarea carosabilului din preajma staţiilor de aşteptare a transportului public.
Pentru aplicarea marcajului în Chişinău autorităţile au achiziţionat 70 tone de vopsea acrilică în sumă de circa 13 milioane lei. Prioritar se propune aplicarea marcajului pe arterele principale ale capitalei, în special unde circulă transportul public şi pe trecerile de pietoni sau în preajma instituţiilor de învăţământ. Termenul de executare al lucrărilor este de 3 luni pe o suprafaţă totală de 120 mii metri pătraţi.
1
1,384
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!