Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mazda prezintă noul supercar cu motor rotativ RX-Vision GT pe care-l vor putea conduce şi copiii!

22 Mai 2020 - 17:15
Denis Godorozea
Mazda a prezentat noul concept stilat RX-Vision GT Concept — supercar-ul virtual care va fi disponibil curând în seria jocurilor Gran Turismo pe platforma PlayStation 4 a celor de la Sony. RX-Vision GT Concept se inspiră din istoria ingineriei nipone şi faimoasele propulsoare rotative, or supercar-ul este echipat cu un asemenea motor, denumit Skyactiv-R.
Supercar-ul destinat curselor virtuale a fost elaborat pe baza conceptului RX-Vision, prezentat în 2015 în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, dar a fost adaptat pentru cursele din seria FIA GT3. De astăzi maşina poate fi descărcată pentru jocul Gran Turismo pe platforma PlayStation 4.
Pentru a corespunde în proporţii maxime bolizilor de curse din viaţa reală, maşina a fost omologată conform standardelor GT3 şi are un kit aerodinamic bine gândit, cu splitter generos frontal, eleron masiv pe posterior şi un difuzor care să creeze în tandem o forţă de apăsare mai bună. De rând cu un centru de greutate coborât, Mazda RX-Vision GT Concept promite precizie înaltă şi stabilitate în abordarea virajelor chiar şi la viteze maxime.
Supercar-ul este echipat cu benzinarul rotativ Skyactiv-R de 570 CP, iar cuplul este distribuit ambelor punţi în proporţie de 48:52, cu surplus pe puntea spate. Similar exteriorului, habitaclul supercar-ului a fost gândit pentru o ergonomie maximă în curse, cu volan multifuncţional, instrumentar de bord digital şi o cameră de marşarier cu afişaje pe ecranul de pe consola centrală.
Fanii mărcii nipone deja pot savura din noul supercar, iar cei cu vârsta de peste 18 ani vor avea posibilitatea să participe la campionatul virtual FIA Gran Turismo, ce va avea loc în mai multe ţări ale lumii pe parcursul acestui an.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (24 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter