Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua capodoperă a tunerilor niponi: cum transformi un Prius într-un Ferrari

11 Mai 2020 - 09:16
Denis Godorozea
Cea de-a patra generaţie Toyota Prius s-a dorit a fi un liftback mai atractiv din punct de vedere al designului pentru cumpărătorii mai tineri — hibrida niponă s-a lansat cu un aspect exterior cu totul deosebit care, însă, a fost criticat dur de o bună parte din fanii companiei şi a fost inclus în diverse topuri cu cele mai nereuşite opere stilistice din industria auto. Acest eşec a determinat niponii să lanseze un facelift amplu la doar câţiva ani de la lansare, cu design mai pământesc. Ei bine, acum proprietarii Prius vor avea din nou posibilitatea să beneficieze de un surplus de originalitate.
După ce săptămâna trecută cei de la Albermo, atelier de tuning japonez, au prezentat un pachet de modificări pentru crossover-ul RAV4, care se dorea să fie ca un Lamborghini Urus, acum tunerii prezintă un pachet de tuning similar pentru Prius, care tot se inspiră de la supercar-urile italiene. Însă de această dată tunerii au ochit aspectul exterior de la Ferrari Portofino.
Precum şi în cazul lui RAV4, clienţii au posibilitatea să solicite doar câteva elemente din pachetul pregătit de Albermo. De exemplu, este posibilă comandarea doar barei de protecţie faţă, care şi creează cele mai multe asemănări cu un Portofino. Bara se instalează în schimbul celei originale, pe când celelalte elemente frontale rămân neschimbate. Preţul barei modificate este, însă, usturător — 1,670 dolari americani, iar preţul nu include vopsirea şi montarea!
Pe lângă bara frontală, clienţii pot solicita un difuzor posterior, ce se integrează în bara de protecţie spate, jante originale şi un eleron montat pe hayon. Totodată, clienţii pot comanda aplicarea drapelului italian pe caroserie şi embleme asemănătoare cu cea de Ferrari pe aripi (frontal emblema este inclusă pe noua bară de protecţie) — emblema Albermo pentru Prius are un scut distinctiv de culoare galbenă, însă în locul calului aici se găseşte un... struţ sau cucul alergător din desenele animate Looney Tunes?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter