Poliţia: 65 de şoferi amendaţi pentru viteză excesivă pe bd. Ştefan cel Mare în doar 12 ore!

23 Mai 2020, 14:09
Redacţia PiataAuto.md
Ieri poliţia a anunţat o campanie de 10 zile de control intens pe drumurile din Moldova, pe toate planurile posibile — de la filtre cu simple verificări de acte, până la vânarea şoferilor în stare de ebrietate, radare, sau stăvilirea unor eventuale curse ilegale. Azi poliţiştii vin deja cu primele statistici, ale primelor 12 ore de razii din cele 10 zile anunţate.
Aşadar, în numai 12 ore, poliţiştii au documentat pe drumurile Moldovei 40 de şoferi suspectaţi a fi în stare de ebrietate, dintre care 18 în stare de ebrietate avansată, iar 3 în ebrietate narcologică.

Se pare că poliţiştii au ţinut în vizor bulevardul Ştefan cel Mare din capitală, acolo unde week-end-ul trecut a avut loc teribilul accident letal. Doar în cele 12 ore despre care se raportează poliţia a amendat 65 de şoferi care mergeau cu viteză excesivă pe artera principală a capitalei!

Alţi 19 şoferi au fost amendaţi pentru încălcarea regulilor de exploatare a automobilelor. În total, în cele 12 ore au fost sancţionaţi 120 de şoferi. Operaţiunea continuă la fel de intens şi azi practic pe toate străzile mari din Chişinău pot fi văzute echipaje de poliţie.
0
2,074
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!