Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Prăpăd de amenzi în ultimele 5 zile în Moldova: peste 3,700 şoferi amendaţi de poliţie

27 Mai 2020 - 15:40
Redacţia PiataAuto.md
La 5 zile de la demararea celor 10 zile de control intens pe drumurile Moldovei, Inspectoratul Naţional de Securitate Publică (INSP) vine cu raportarea unor cifre surprinzătoare: peste 3,700 de şoferi sancţionaţi în numai 5 zile!
Dacă intrăm în profunzimea cifrelor, lucrurile sunt la fel de uimitoare. De exemplu, în cele 5 zile au fost identificaţi şi sancţionaţi 139 de şoferi suspectaţi de stare de ebrietate, dintre care 118 s-au dovedit a fi în stare de ebritate avansată, iar alţi 21 — în stare de ebrietate minimă.

Recordul numărului de sancţiuni îl deţine depăşirea limitei de viteză. Pentru asemenea încălcări în cele 5 zile au fost sancţionaţi peste 2,700 şoferi!

Pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau a reviziei tehnice au fost sancţionaţi 678 şoferi. De această dată poliţia i-a amendat chiar şi pe cei care nu respectă indicatoarele de semnalizare rutieră, circa 300 de şoferi primind asemenea sancţiuni. De asemenea, 114 şoferi au fost pedepsiţi pentru încălcarea regulilor de folosire a centurii de siguranţă.

Zilele de control intens pe drumurile publice din partea INSP contină până cel puţin la 31 mai.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter