Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Prima imagine oficială cu noua generaţie Mercedes-Benz S-Class

25 Mai 2020 - 15:48
Denis Godorozea
Cea mai aşteptată premieră a acestui an este, fără îndoială, noua generaţie Mercedes-Benz S-Class. În mediul online au fost publicate anterior imagini de teasing, poze "spion" cu maşina camuflată, ba limuzina a mai fost deconspirată în totalitate în China şi la uzina de producţie. Acum, însă, germanii au publicat o primă imagine oficială în care noua navă amiral apare fără vreo peliculă de camuflaj, iar noi avem ocazia să descoperim în detaliu noul limbaj stilistic.
Cum anticipam anterior, S-Class W223 va avea o grilă frontală simţitor mai mare, aparent în conformitate cu trendurile actuale din industria auto. Însă în cazul navei amiral Mercedes-Benz, calandrul pare să se încadreze perfect în tabloul stilistic general, fără să exagereze în proporţii. Altele sunt şi blocurile optice frontale, care şi-au modificat complet forma şi au adaptat noile semnături LED ale luminilor de zi. Dimensiunea arcurilor, pe de altă parte, în raport cu aripile, vine să inspire sportivitate.

Odată cu publicarea acestei imagini, cei de la Mercedes-Benz au şi clarificat un pic termenii lansării noului S-Class, dar fără prea multă exactitate, sugerând că debutul va avea loc în cea de-a doua jumătate a acestui an. Ei bine, până atunci constructorul din Stuttgart îşi va mai tachina fanii, cel mai probabil, cu încă câteva imagini similare.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter