S-a plâns pe nereguli în trafic şi s-a ales cu dosar penal: ghinionul unui şofer român

11 Mai 2020, 10:31
Denis Godorozea
Ghinion pentru un şofer român — a cerut dreptate forţelor de ordine după ce ar fi fost abuzat de un alt participant la trafic pe una din autostrăzile României, dar în consecinţă s-a ales cu dosar penal şi a mai rămas fără permis de conducere! Ce au constatat poliţiştii?
Cazul a avut loc săptămâna trecută în România. Un bărbat de 32 ani a alertat poliţia despre un incident cu un alt participant la trafic în timp ce se deplasa pe DN 15. Veniţi la faţa locului, oamenii legii au constatat comportamentul ciudat al bărbatului reclamant — acesta întâmpina probleme în menţinerea echilibrului şi o vorbire incoerentă. Astfel, şoferul reclamant a fost supus testului cu dispozitivul DrugTest.

În urma verificării s-a constatat că bărbatul a consumat substanţe canabis şi a urcat la volan în stare de ebrietate narcotică. Pentru această încălcare şoferul s-a ales cu un dosar penal şi va fi lipsit de dreptul de a conduce mijloace de transport. Cât despre incidentul raportat de bărbatul ghinionist — nu se cunoaşte dacă acesta a avut loc în realitate sau doar în imaginaţia şoferului.
0
1,716
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!