S-a rupt volanul din mers! Defectul unei Tesla Model 3 la doar o lună de exploatare

12 Mai 2020, 13:03
Denis Godorozea
Electromobilele Tesla se bucură de o cerere enormă pe piaţă, dar şi de un interes sporit din partea pasionaţilor auto, care poate nici nu iau în calcul posibilitatea achiziţiei unui model electric. Astfel, Tesla este una dintre cele mai mediatizate companii, iar orice eşec sau caz bizar înregistrat cu vreun electromobil din portofoliul americanilor devine imediat un subiect de ştire. Este şi cazul unui proaspăt proprietar de Tesla Model 3 din Marea Britanie, care a anunţat în mediul online că volanul electromobilului său... s-a rupt chiar din mers! Subiectul a devenit viral în scurt timp.
Jason Tuatara, protagonistul istoriei de astăzi, a relatat că a înfruntat diverse probleme cu noua sa achiziţie chiar din momentul plasării comenzii, or constructorul american amâna de la o lună la alta livrarea electromobilului. Astfel, cu comanda plasată în septembrie 2019, maşina a fost livrată abia la data de 20 martie 2020. De atunci noul proprietar al electromobilului a parcurs doar circa 550 kilometri, când la 26 aprilie s-a ciocnit cu un defect mai puţin obişnuit.
Potrivit proprietarului, volanul electromobilului s-a rupt chiar din mers şi aproape că a rămas doar în mâinile şoferului. Din fericire, defectul a survenit la o viteză mică, iar Jason a reuşit să frâneze imediat şi incidentul nu s-a soldat cu un accident sau orice alt defect. Clientul a raportat imediat cazul, iar cei de la Tesla au preluat electromobilul. În schimbul noului Model 3, Jason a primit pentru exploatare un... Jaguar rulat!
Electromobilul a fost restituit proprietarului în ziua următoare, defectul fiind înlăturat. Potrivit oficialilor companiei, incidentul a avut loc din cauza unei erori de asamblare.
0
1,819
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!