Skoda Octavia Combi, ediţie finală la preţ special în Moldova

26 Mai 2020, 15:48
Redacţia PiataAuto.md
Să vă spunem un mic secret al lumii auto: cele mai avantajoase oferte pentru automobile noi se întâmplă la sfârşitul de carieră a modelelor! Anume atunci producătorul, după ce a asamblat şi vândut milioane de exemplare, e dispus să încheie o poveste de succes cu ediţii finale, oferite la preţuri incredibil de avantajoase, pe fundalul aşteptatului debut al unei noi generaţii.
Aşa se întâmplă acum şi în showroom-ul Skoda Moldova. Noua generaţie Octavia a fost arătată online şi ştim cu toţii că va ajunge şi-n saloanele auto în următoarele luni. Dar până atunci, generaţia de Octavia care-şi încheie cariera vrea să-şi cucerească fanii cu o ediţie de adio, oferită la preţ imbatabil. O ediţie finală, limitată în numărul de exemplare. Perfectă pentru cei ce vor să obţină mai mult pentru investiţii mai mici, şi s-o facă la momentul potrivit!

Mai exact, ediţia finală poartă denumirea de Skoda Octavia Drive 125, cifra de 125 venind de la cei 125 de ani pe care-i aniversează marca cehă în acest an. Sunt disponibile două nivele de dotări — Drive 125 şi Drive 125 XL, ultimul nivel fiind ceva mai generos.

Ediţia finală e disponibilă cu două motorizări — 1.4 TSI de 150 CP şi 2.0 TDI de 150 CP — prima motorizare putând fi cuplată doar cu cutie automată DSG, cea de-a doua fiind disponibilă atât cu cutie manuală, cât şi automată DSG.
Partea cea mai interesantă vine de la pachetul de opţiuni pe care-l include ediţia specială, în cele două dotări. Pe site-ul celor de la Skoda puteţi găsi lista completă de opţiuni incluse pentru ambele versiuni speciale, dar cert e faptul că puteţi face o economie substanţială la aceste ediţii de adio, între 1,100 şi 3,000 euro! Preţurile promoţionale de achiziţie ale celor două versiuni speciale se curpind între 19,400 euro şi 24,070 euro.
0
2,366
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!