Tesla a dat în judecată autorităţile pentru a reporni producţia! Elon Musk vine cu ameninţări fulminante

11 Mai 2020, 15:08
Denis Godorozea
Tesla a acţionat în judecată autorităţile din Alameda, California, pentru a obţine permisiunea de a reporni producţia la uzina principală din Fremont, oprită din cauza crizei pandemice şi restricţiilor impuse de autorităţi în vederea prevenirii răspândirii infecţiei.
De menţionat, că anterior Tesla planifica să reia producţia la uzina din Fremont, cel puţin parţial, la data de 8 mai 2020, însă autorităţile din Alameda au interzis acest lucru din cauza situaţiei pandemice. Potrivit fondatorului companiei americane, această interdicţie se contrazice cu prevederile stabilite de autorităţile statului California, care au relaxat restricţiile impuse la începutul pandemiei, astfel încât afacerile pot relua activitatea acum. Astfel, dacă autorităţile din Alameda nu-şi vor revizui decizia, Tesla va putea relua producţia abia în luna iunie a acestui an.
În acest sens cel mai dur a reacţiona Elon Musk, care a scris pe contul său de Twitter, că dacă autorităţile nu vor permite reluarea producţiei, Tesla îşi va orienta afacerea spre statele Nevada şi Texas, inclusiv prin transferarea oficiului central, ba chiar şi a uzinei de producţie din Fremont.
0
1,928
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!