Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Un BMW M3 de primă generaţie, ce aparţinea actorului Paul Walker, va fi vândut

22 Mai 2020 - 16:17
Denis Godorozea
În SUA a fost plasat în vânzare încă un automobil special din colecţia celebrului actor Paul Walker. Starul filmelor The Fast and the Furious a fost un mare pasionat auto, iar în flota lui se regăseau modele unice şi foarte speciale. Unul dintre acestea este BMW M3 de primă generaţie E30, în versiune americană.
Maşina din imagini este una din totalul celor 5,300 unităţi M3 de primă generaţie comercializate în SUA. Sub capota versiunii americane se situa benzinarul aspirat natural de 2.3 litri, cu 4 cilindri, ce livra 194 CP şi un cuplu maxim de 230 Nm, transmis pe puntea spate prin intermediul unei cutii manuale cu 5 rapoarte.
Sportcar-ul din colecţia celebrului actor american are o caroserie de culoare roşie, extrem de bine păstrată, precum şi ansamblul de componente tehnice. Produsă în 1991, astăzi sportiva bavareză indică un parcurs de 13,248 mile, echivalentul a 21,316 kilometri.
O asemenea bijuterie este la mare căutare în rândul pasionaţilor auto, iar această maşină este şi mai specială, fiind parte a colecţiei lui Paul Walker. Astfel, se pare că preţul de 150,000 dolari americani, dublu cât costă un M3 contemporan nou-nouţ, este absolut justificat.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter