Un Moskvitch-2141 neexploatat a fost găsit în Ucraina: habitaclul este acoperit cu pelicula de uzină

6 Mai 2020, 14:32
Denis Godorozea
O nouă capsulă a timpului a fost descoperită în Ucraina — un Moskvitch-2141 imaculat a fost păstrat timp de aproape 3 decenii într-un garaj încălzit. Maşina este într-o stare perfectă, iar motorul a fost pornit din prima, fără probleme.
Exemplarul din imagini a fost transportat în Ucraina în 1990, imediat ce a părăsit porţile uzinei, iar proprietarii au păstrat până şi numerele de tranzit de tip sovietic. În cei 30 de ani de la producţie maşina aproape nu a fost exploatată, odometrul indicând 1,996 kilometri parcurşi.
În cea mai mare parte a timpului maşina a fost păstrată într-un garaj aerisit şi încălzit, astfel încât elementele caroseriei şi alte componente din fier sunt într-o stare perfectă. Impecabilă este şi starea motorului UZAM-331.10, care a avut nevoie doar de schimb de ulei şi filtre pentru a porni din primă fără nici o problemă, defect sau sunet de prisos. Bineînţeles, a fost schimbată şi bateria.
La bord a fost găsit un recipient nedeschis cu vopsea de culoarea caroseriei, livrat la pachet de uzină. Toate actele şi manualul de exploatare sunt imaculate, iar scaunele sunt încă acoperite cu pelicula protectoare din uzină.
1
3,722
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!