Un grup criminal din copii şi adolescenţi a furat 46 maşini în valoare de peste un milion de dolari!

4 Mai 2020, 09:21
Denis Godorozea
Poliţia a deconspirat un grup criminal format din 19 minori cu vârste cuprinse între 9 şi 16 ani, specializat pe furtul automobilelor noi. Timp de câteva săptămâni, infractorii au reuşit să fure 46 automobile noi din showroom-uri, în valoare totală de peste un milion de dolari.
Cazul halucinant a avut loc în statul Carolina de Nord, SUA. După câteva săptămâni de investigări, poliţia a ajuns pe urmele unui grup criminal specializat pe furtul automobilelor noi direct din showroom-uri. Grupul şi-a început activitatea ilegală în 17 martie şi până în prezent a reuşit să fure 46 automobile din 12 reprezentanţe auto. Valoarea totală a maşinilor atinge 1,138,718 dolari americani. Afară de aceasta, grupul a mai avut alte încercări de a fura automobile din încă 6 showroom-uri din stat, însă acestea nu s-au soldat cu succes.
Poliţiştii au fost surprinşi să afle că grupul criminal a fost format din 19 tineri, toţi fiind minori, cu vârste cuprinse între 9 şi 16 ani. Anume din cauza vârstei forţele de ordine nu au reuşit să obţină mandate de arest pe tinerii răufăcători, se pare că aceştia vor scăpa basma curată! Totuşi, un tânăr de 19 ani a fost reţinut — acesta nu face parte din grupul criminal, însă în garajul său a fost găsit unul din automobilele furate. Din totalul celor 46 maşini, doar 40 au fost identificate.
0
2,395
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!