Un nou accident grav, produs azi noapte în sectorul Ciocana al capitalei

25 Mai 2020, 10:41
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova este în plină campanie de control intens pe drumurile publice din capitală şi din întreaga ţară. Totuşi, week-end-ul n-a trecut fără un nou accident grav, produs aseară în sectorul Ciocana din Chişinău.
Un BMW Seria 5 din generaţia E39 a derapat pe str. Alecu Russo din Chişinău şi s-a izbit violent de un copact cu partea sa laterală. Forţa impactului trădează o viteză mare, iar un zona laterală a impactului ne duce cu gândul la manevre bizare, care ar fi putut duce la acest impact. Totuşi, deocamdată poliţia nu menţionează cum anume s-a produs accidentul.

Mai importantă este, însă, starea ocupanţilor din BMW. Atât şoferul de 22 de ani, cât şi pasagerul său de 19 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la spital. De asemenea, poliţia menţionează că după impactul automobilului cu copacul, acesta a fost proiectat într-o altă maşină parcată, pe care a avariat-o. Pe acest caz a fost iniţiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.
Pe parcursul ultimelor 48 de ore, poliţiştii au documentat 28 de accidente rutiere, dintre care în 5 accidente, au existat 7 persoane traumatizate. În două dintre accidente poliţiştii au constatat şoferi cu stare de ebrietate.
0
12,162
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!