Un set de jante costă cât o Toyota Corolla nouă! Pentru ce maşină sunt?

14 Mai 2020, 14:41
Denis Godorozea
Atelierele de tuning specializate pe personalizarea maşinilor de lux, ce în versiunile incipiente costă sute de mii de euro, ştiu bine cât costă posibilitatea de a deţine un model original. Indiferent de preţul exorbitant al acestor maşini, atât timp cât sunt produse în serie, la un eveniment mai special cu participarea spumei societăţii nu prea ai posibilitatea să ieşi în evidenţă cu un Rolls-Royce Cullinan de serie, de exemplu.
Astfel apar pachete de tuning ce vin să ofere un aspect vizual unic acestor maşini, iar mai devreme propria viziune a unui Cullinan original au prezentat cei de la Mansory. Însă deobicei tunerii nu prea afişează preţul pentru pachetul întreg de modificări, cu atât mai mult preţul fiecărui element original aparte. Ei bine, acum presa din Rusia a aflat cât poate costa un set de jante originale, create special pentru SUV-ul de lux britanic — un anunţ de vânzare cu jantele Mansory a fost plasat pe un site din Rusia.
Jantele de 24 ţoli, create special pentru seria Cullinan Billionaire a celor de la Mansory, sunt încălţate în anvelopele speciale Vredestein Giugiaro cu dimensiuni 295/30. Preţul pentru pachetul original din tuning avea un preţ de pornire de la 785 mii euro, inclusiv achiziţia SUV-ului propriu-zis, iar doar setul de jante, achiziţionat aparte, costă nu mai puţin de 17,500 euro, sau 1.4 milioane ruble ruseşti, cât este indicat în anunţul din Rusia. În schimbul acestei sume poate fi cumpărată, de exemplu, o Toyota Corolla nouă, sau orice alt model din segmentul compactelor.
0
4,650
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!