Un showroom Tesla se va deschide la circa 450 km de Chişinău! Va apărea şi un centru de deservire

14 Mai 2020, 13:21
Denis Godorozea
Tesla vine oficial în România — un prim showroom din ţară se va deschide la Bucureşti în următoarele luni şi pentru prima dată va fi lansat un centru oficial de deservire. Deschiderea showroom-ului este o veste bună şi din punct de vedere financiar pentru cei ce-şi doresc un electromobil nou produs de americani, or lansarea oficială a brandului va permite cetăţenilor să beneficieze de subvenţii de stat la achiziţie, ceea ce prevede un preţ ceva mai accesibil pentru clienţii finali.
Informaţia despre apariţia primului showroom Tesla la Bucureşti a fost confirmată pentru presă de Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe. Deocamdată, însă, nu se cunoaşte locul exact unde va fi localizată reprezentanţa oficială Tesla, dar cu siguranţă showroom-ul îşi va deschide uşile din vara acestui an. Concomitent va fi deschis şi un service specializat pentru electromobilele americane, însă potrivit informaţiilor preliminare, acesta nu va fi unul oficial acreditat de constructorul american.
Cea mai importantă noutate pentru doritorii de a achiziţiona un electromobil Tesla în România este posibilitatea de participare la programul de stat Rabla Plus, prin care cumpărătorii electromobilelor beneficiază de subvenţii de la stat, iar astfel este redus preţul final al maşinii. Până acum Tesla nu putea participa la acest program, or nu avea o reprezentanţă oficială în România. Subvenţia de stat poate ajunge în România până la 45,000 lei. Astfel, preţul unui Model 3 în versiunea incipientă va fi, teoretic, mai mic de 30,000 euro.
0
3,102
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!