(VIDEO) 7 şoferi au rămas fără permis de conducere după ce au făcut drift în plin trafic

11 Mai 2020, 18:45
Denis Godorozea
Şapte şoferi au fost lipsiţi de permis de conducere după ce s-au aventurat în drift periculos în plin trafic pe una din străzile oraşului Orhei. Informaţia a fost făcută publică de Inspectoratul Naţional de Securitate Publică (INSP), iar forţele de ordine au mai publicat şi o secvenţă video în care sunt surprinse încălcările comise de un grup de şoferi pe sportive germane.
Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 10 mai 2020, pe un sens giratoriu din oraşul Orhei. Potrivit comunicatului publicat de INSP, oamenii legii au fost alertaţi despre încălcările grave comise de un grup de şoferi, antrenaţi în manevre periculoase şi viteză excesivă în plin trafic rutier, în prezenţa pietonilor şi altor maşini.

Mai multe echipaje de poliţie au intervenit prompt şi au depistat în flagrant şoferii, cu vârste cuprinse între 20 şi 41 ani, toţi locuitori ai municipiului Chişinău. Pentru încălcările comise au fost întocmite 7 procese verbale pentru încălcarea Regulamentului Circulaţiei Rutiere prin condus agresiv. Cei 7 infractori au fost lipsiţi de permise de conducere, iar instanţa de judecată urmează să pronunţe decizia finală în privinţa sancţiunilor aplicate. Afară de aceasta, fiecare şoferi din cei sancţionaţi riscă să se aleagă cu o amendă de până la 2,000 lei cu aplicarea a 5 puncte de penalizare sau muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de la 20 până la 40 ore, fie cu arest contravenţional pe un termen cuprins între 3 şi 15 zile. Permisul de conducere poate fi ridicat pe un termen de la 6 la 12 luni.
0
2,731
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!