Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) A observat un pieton beat întins pe marginea drumului în Măgdăceşti şi a oprit, salvându-i viaţa

31 Mai 2020 - 08:29
Redacţia PiataAuto.md
Alt caz ciudat s-a produs ieri în Moldova în apropierea imediată a localităţii Măgdăceşti, pe traseul M2, Orhei-Chişinău.

Vova Rusacov, şoferul camera de bord a căruia a filmat întâmplarea, mergea pe traseul menţionat mai sus în seara zilei de ieri, când, la ieşirea din localitatea Măgdăceşti, pe partea dreaptă a carosabilului a observat un pieton zăcând jos. Şoferul a oprit, iar peste puţin timp pe alături trecea şi un echipaj de poliţie. Vova Rusacov le-a semnalizat poliţiştilor, iar aceştia au oprit imediat.
Poliţiştii au fost cei care au trezit pietonul întins pe marginea drumului, acesta dovedindu-se a fi un om în vădită stare avansată de ebrietate, după cum puteţi vedea în filmuleţele video de mai jos.

Din păcate, asemenea pietoni îşi pun şi propria viaţă în pericol, dar şi a şoferilor, întrucât drumurile slab iluminate şi hainele lor închise fără vreun reflectorizant îi fac practic invizibili pentru şoferi. Nu toate maşinile au faruri full-LED pentru a lumina atât de bine şi apoi, nu e nicidecum scuzabil ca un om să stea întins pe marginea drumului, indiferent de gradul lui de ebrietate.
Practic, gestul şoferului de ieri seară i-a salvat viaţa pietonuilui iresponsabil. Cazul e cu atât mai relevant, cu cât săptămâna trecută o Niva a poliţiei de frontieră se deplasa noaptea pe un traseu din sud-estul ţării, tot noaptea, iar la un moment dat şoferul a simţit că a trecut peste ceva neaşteptat, întins pe marginea drumului. S-a dovedit a fi vorba de un pieton de 27 de ani, iar în urma accidentului acel pieton a decedat pe loc.

Fiţi atenţi la asemenea situaţii, dragi şoferi!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter