(VIDEO) Aventuri de 3000 kilometri prin deşert cu un Cullinan de 400,000 dolari

5 Mai 2020, 14:41
Denis Godorozea
Jurnalista Emme Hall din revista Roadshow s-a aventurat cu un Rolls-Royce Cullinan în cursa femeilor de rally Rebelle. Traseul cursei decurge prin deşerturile statelor California şi Nevada, SUA, şi are o lungime totală de 3,218 kilometri. Aparent neadaptat pentru astfel de condiţii, SUV-ul britanic a făcut faţă provocării de anduranţă.
De altfel, cursa Rebelle are loc anual toamna, iar aventura cu Cullinan-ul britanic a avut loc în 2019, iar acum cei de la Roadshow au publicat un material video dedicat cursei la bordul celui mai scump SUV şi a dezvăluit toate peripeţiile şi provocările pe care le-a înfruntat jurnalista cu Rolls-Royce Cullinan.

La cursa de rally Rebelle pot accede două clase de offroader-e, cu cadru dur, precum Mercedes-Benz G-Class, Jeep Wrangler sau Toyota Land Cruiser, dar şi SUV-uri de oraş, precum este şi Rolls-Royce Cullinan. Modelele participante trebuie să fie în interpretarea de serie, iar organizatorii admit doar instalarea unor pneuri de offroad în schimbul celor de stradă. De menţionat, că chiar şi în aceste condiţii, Emme Hall a reuşit să obţină victoria în cursă, iar Cullinan a făcut faţă tuturor provocărilor.
Amintim că Rolls-Royce Cullinan este echipat cu un benzinar V12 de 6.75 litri, ce oferă la activ 571 CP şi 850 Nm. SUV-ul de lux este echipat standard cu un sistem de tracţiune integrală şi suspensie pneumatică, ce poate avea o gardă la sol de până la 230 mm.
0
1,852
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!