(VIDEO) Mercedes-Benz oferă detalii noi despre S-Class W223 şi confirmă debutul în acest an

13 Mai 2020, 10:58
Denis Godorozea
După noua generaţie Mercedes-Benz S-Class a fost deconspirată în întregime în mediul online, germanii au venit cu actualizări proaspete despre viitoarea premieră. Constructorul din Stuttgart a confirmat că premiera va avea loc în cursul acestui an şi promite apariţia primelor imagini de teasing în următoarele zile.
De parcă nu am fi văzut deja aspectul exterior şi habitaclul noului S-Class, cei de la Mercedes-Benz promit modificări stilistice majore pentru exteriorul noului sedan, dar şi îmbunătăţiri consistente pentru habitaclu. În ceea ce ţine de substratul tehnic, germanii nu au oferit informaţii complete, dar au sugerat că în gama motorizărilor se vor regăsi sisteme de propulsie electrificate, de tip plug-in hybrid. Cel mai probabil noul S-Class nu va dispune de o variantă 100% electrică, or aceasta va fi dedicată exclusiv navei amiral din portofoliul gamei Mercedes-Benz EQ — coupe-ul stilat cu patru uşi EQS.

Noua limuzină poate fi văzută la finalul clipului video de mai jos, în care apare CEO-ul Daimler, Ola Kallenius, filmul fiind realizat cu ocazia repornirii producţiei la uzinele europene Mercedes-Benz. Totuşi, S-Class-ul de generaţie nouă în acest video este încă acoperit cu peliculă protectoare, însă câteva elemente stilistice pot fi observate.
0
2,166
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!