(VIDEO) Trecerea la roşu, un fenomen în Chişinău? 5 filmuleţe surprinse numai în ultima săptămână

29 Mai 2020, 23:22
Redacţia PiataAuto.md
Ultimele săptămâni au fost cu adevărat dramatice în trafic, iar o parte din cele mai mari drame au fost cauzate de traversări iresponsabile la culoarea roşie a semaforului. Ba chiar la câteva zile distanţă după teribilul accident de la intersecţia străzilor Ismail şi Ştefan cel mare, drama a fost la un pas să se repete aproape identic, într-o altă intersecţie din Chişinău.

Traversările la roşu nu s-au oprit acolo, însă. Numai pe parcursul acestei săptămâni în spaţiul public au apărut o mulţime de filmuleţe cu şoferi iresponsabili, care traversează semafoarele la roşu, ba pe deasupra mai făcând şi alte manevre deosebit de periculoase. Noi am ales 5 dintre ele şi le prezentăm mai jos, pentru ca să le vedem cu toţii.

Iar celor care încă mai au tupeul să ignore culoarea roşie, le reamintim că trăim într-o epocă a smartphone-urilor şi camerelor de bord, iar orice asemenea încălcare are mari şanse de a fi filmată de cineva. Din păcate, însă, pe lângă şansa de a deveni „eroul” internetului, există marele risc ca oameni nevinovaţi să sufere în urma la asemenea acţiuni...
0
12,852
GALERIE VIDEO (5 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!