VIDEO playlist epic: noi, acum exact 2 ani, cu 3 BMW-uri Seria 6 GT şi 2 motociclete BMW

27 Mai 2020, 20:38
Redacţia PiataAuto.md
Azi dimineaţă BMW a dezvăluit faceliftul modelului Seria 6 Gran Turismo, sau, pe scurt, Seria 6 GT. Asta o ştiţi probabil, din ştirea noastră de azi dimineaţă.
Dar premiera de azi ne-a răscolit nouă nişte amintiri pline de emoţie legate de acest model. Cu exact doi ani în urmă, noi eram în toiul uneia din cele mai savuroase aventuri, cu 3 exemplare ale aceleiaşi generaţii BMW Seria 6 Gran Turismo, proaspăt apărută la acea vreme, iar pe lângă maşini mai aveam în formaţie şi 2 motociclete BMW — R nineT şi R 1200 GS.
Se întâmpla în epoca în care cu toţii nu ştiam ce înseamnă pandemie, în care aveam cu toţii libertatea de a călători şi de a savura lumea în cel mai frumos mod posibil. Şi dacă măcar câtuşi de puţin vă place să călătoriţi, dacă măcar câtuşi de puţin aţi admirat vreodată priveliştile munţilor Alpi sau condusul plăcut al unui vehicul printre serptentinele de acolo, vă invităm să vedeţi sau să revedeţi playlist-ul de mai jos, produs de noi doi ani în urmă. Fiecare zi a acelei expediţii, botezate BMW Eleganza Gran Tour se lăsa cu câte un scurt video al peisajelor prin care treceam, iar la sfârşit am avut şi un reportaj mai mare de impresii. Iar dacă nostalgia devine mare de tot şi aţi vrea să mai savuraţi şi din fotografii sau reportajele de atunci, aici aveţi întregul compartiment dedicat.
Playlistul de mai jos ar putea fi savurat cu plăcere şi de cei care poate au devenit vizitatori fideli de-ai noştri mai târziu şi vor descoperi acum lucrurile frumoase pe care le făceam şi înainte. Noi putem să vă promitem doar una: privim cu curaj şi înainte şi de îndată ce lumea asta post-pandemică va reîncepe să-şi redeschidă hotarele, noi vom reveni la cele mai curajoase aventuri motorizate!

Link spre playlist-ul organizat în Facebook Watch (îl puteţi trimite spre smart TV-ul Dvs. direct).
0
2,411
GALERIE VIDEO (10 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!