Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Vă mai amintiţi de cazul Nicula şi poliţiştii înjuraţi acum 2 săptămâni? Ministrul de Interne dezvăluie azi noi informaţii

28 Mai 2020 - 21:14
Ilie Toma
Vă mai amintiţi despre cazul revoltător, dincolo de orice limite, produs exact acum 2 săptămâni în Chişinău, când tânărul s-a filmat LIVE în mai multe filmuleţe în timp ce înjura poliţiştii în ultimul hal? Dacă vreţi să vă împrospătaţi un mic memoria, vedeţi aici editorialul nostru scris atunci.
Astăzi, în cadrul unei emisiuni TV, ministrul de interne, Pavel Voicu, a dat noi informaţii despre mersul anchetei.

Aşadar, în urma acelui incident au fost deschise 4 dosare penale. Pe lângă dosarul deschis pe numele lui Nicula, cel care înjură poliţiştii în acele imagini video, au fost deschise dosare penale şi pe numele amicului său, prezent şi el pe fundal în imagini. Astfel, ministrul povesteşte că prietenul său, pe nume Vidraşcu, a fost constatat ca fiind în stare de ebrietate narcologică cu stupefiante, pentru condusul în asemenea stare fiindu-i deschis şi lui dosar penal.

De asemenea, alte două dosare au fost deschise pentru huliganism şi ameninţare cu violenţa în raport cu o persoană aflată în exercitarea de serviciu.

Mai revoltător este modul în care cei doi tineri sunt cercetaţi în prezent în aceste dosare. Deşi Vidraşcu a fost iniţial reţinut pentru 72 de ore, acuzatorii au decis ulterior cercetarea lui în libertate. De cealaltă parte, Nicula nu se prezintă la organul de urmărire penală, ignorând interpelările acestora! A fost deja dispusă aducerea forţată în faţa organelor de forţă, iar dacă şi această metodă se va dovedi fără efect, Nicula va fi anunţat în căutare...

Deci, deocamdată protagoniştii continuă sfidarea organelor de forţă!

În lumina acestor informaţii, suntem şi mai motivaţi să urmărim în continuare îndeaproape derularea acestui caz, pentru a reveni ulterior cu noi informaţii, pe măsura evoluţiei anchetei, or fenomenul unor asemenea tupeişti înfloreşte tocmai pe fundalul memoriei colective scurte, a faptului că presa nu mai urmăreşte finalitatea unor asemenea cazuri, şi a felul în care de multe ori aceştia ajung să scape într-un final cu pedepse simbolice făcând uz de tot soiul de breşe din sistem.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter