Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Voluntariat pe timp de pandemie: James May a livrat mâncare persoanelor vulnerabile

19 Mai 2020 - 16:06
Denis Godorozea
Renumitul prezentator The Grand Tour James May s-a alăturat pe timp de pandemie unei organizaţii de caritate din Londra — prezentatorul a făcut voluntariat şi a livrat produse alimentare persoanelor vulnerabile pe timp de pandemie de coronavirus Covid-19. May nu şi-a făcut reclamă pe baza acestui gest, însă statutul de superstar şi-a făcut treaba.
În cadrul organizaţiei The Felix Project, James May a condus utilitare încărcate cu produse alimentare destinate păturii sociale mai vulnerabile. În cadrul proiectului, voluntarii organizaţiei colectează produsele alimentare nevândute şi predate organizaţiilor de caritate pentru a fi distribuite ulterior persoanelor şi familiilor nevoiaşe.
Astfel de organizaţii de caritate sunt foarte răspândite în Marea Britanie, de altfel. În total în Regatul Unit activează peste 2,000 bănci de produse, care beneficiază de alimente proaspete donate de diverse companii. Livrările gratuite de produse alimentare sunt tot mai actuale acum, pe timp de pandemie, când multe persoane şi familii menţin regimul de autoizolare şi din diferite motive nu pot să se asigure cu produse de sine stătător.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter