Vor ca vinovatul accidentului să fie pedepsit: zeci de taximetrişti din Chişinău s-au adunat azi dimineaţă într-un marş de protest

19 Mai 2020, 09:22
Redacţia PiataAuto.md
Azi dimineaţă zeci de şoferi de taxi din Chişinău s-au adunat pe Calea Orheiului din capitală într-un marş de protest, îndureraţi şi revoltaţi de decesul colegului lor în accidentul teribil produs în week-end la intersecţia străzilor Ismal şi Ştefan cel Mare. La marş s-au adunat atât taximetrişti ai aceluiaşi serviciu de taxi, cât şi ai altor servicii, într-un gest de colegialitate şi solidaritate cu camarazii lor.
Întrebat de noi despre motivul marşului, unul dintre şoferii de taxi ne-a declarat că taximetriştii îşi doresc ca şoferul din Audi să fie pedepsit dur de poliţie, el fiind cel care a produs macabrul accident.

Zecile de automobile de taxi înaintau încet şi claxonau în continuu. În apropierea locului în care le-am surprins se află Secţia Supraveghere Contravenţională a MAI. La marşul de protest au putut fi observate şi câteva automobile de poliţie care le ghidau, dirijând şi circulaţia rutieră din preajmă.

UPDATE 10:11: Se pare că întreaga coloană s-a deplasat ulterior spre cimitirul din comuna Stăuceni, acolo unde azi urmează a fi înmormântat colegul lor taximetrist, decedat în accident.
Vă reamintim, în accidentul produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unui impact violent provocat de un Audi care a intrat din plin într-un taxi Toyota Prius, şi apoi a ricoşat în alte câteva automobile, au decedat atât şoferul de taxi, cât şi pasagerul lui. Şoferul de taxi a lăsat în urmă o soţie îndurerată şi doi copii minori, deveniţi acum orfani în urma cumplitului accident.

Şoferul Audi este plasat în arest preventiv. Aseară magistraţii au admis cererea acuzatorilor de a prelungi arestul preventiv de la 72 de ore la 30 de zile.

Întregul curs al evenimentelor vi-l prezentăm mai jos:
(VIDEO) Accidentul din Chişinău: şoferul din Audi a primit 30 de zile de arest. "Este stresat, are o stare post-traumatică"
(VIDEO) Primele informaţii de la briefing-ul de azi al poliţiei
Noi imagini VIDEO HD cu accidentul de ieri din Chişinău: versiunea unei curse dintre 2 maşini pare să se confirme!
(VIDEO) Pasagerii din Audi în accidentul de la Chişinău: generaţia Instagram, botox şi „u menya vseo narmalyna”
Zeci de şoferi de taxi, la locul accidentului de azi noapte din Chişinău, în memoria colegului lor decedat
Noi imagini VIDEO de la accidentul din Chişinău, de pe camerele din trafic
UPDATE: Şoferul Audi a fost reţinut
Primele comentarii oficiale ale poliţiei, publicate înainte de update.
Primele imagini VIDEO cu momentul impactului şi clipele de după impact.
Ştirea iniţială despre teribilul accident şi o galerie foto de la faţa locului.
0
4,664
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!