A luat foc în trafic la doar câteva săptămâni de când a fost produs! Gafă de proporţii sau simplă întâmplare?

10 Iunie 2020, 09:52
Denis Godorozea
Un caz incredibil din Coreea de Sud poate aduce constructorul premium Genesis în centrul unui scandal de proporţii — la doar câteva săptămâni de la debutul comercial, un exemplar G80 de generaţie nouă a luat foc chiar în plin trafic. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, afară de maşina proaspăt produsă, iar cauzele urmează să fie stabilite.
La volanul maşinii se afla o femeie de 54 ani. Aceasta a relatat că se deplasa pe autostradă când la un moment dat pe instrumentarul de bord a apărut un indicator care să atenţioneze despre insuficienţă de ulei în motor. Imediat femeia a decis să oprească maşina, însă în moment ce a oprit a observat că compartimentul de sub capotă a fost înghiţit de flăcări.

Deocamdată nu se cunoaşte dacă incendiul a fost declanşat din cauza unei greşeli comise în procesul de proiectare/producţie sau ar fi vorba de o simplă întâmplare. Potrivit şoferiţei, cu câteva clipe înainte de incident, aceasta a văzit pe traseu gunoi, carton şi, după cum aflăm ulterior, piese de camion uzate. Femeia nu a putut ocoli obstacolele din cauza traficului intens. Ei bine, pompierii ajunşi la faţa locului au oprit flăcările, însă se pare că maşina nu va mai putea fi reabilitată. Tot nu departe de locul incidentului a fost găsit un filtru de aer de camion deteriorat. Deci, ar fi posibil ca acesta să fi ajuns sub maşină, iar contactul cu acesta şi cu asfaltul să producă scântei, care să provoace incendiul.

Concomitent cei de la Genesis au anunţat că au pornit o anchetă. Ulterior autorităţile urmează să stabilească cauza exactă a incendiului.
0
3,819
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!