Acest BMW Seria 7 E32 imaculat şi-a aşteptat proprietarul peste două decenii! Drama sedanului bavarez

15 Iunie 2020, 10:06
Denis Godorozea
O nouă bijuterie a industriei auto germane este de vânzare acum — acest BMW Seria 7 E32, produs în 1992, are un parcurs infim la bord, este într-o stare tehnică perfectă şi este de vânzare acum. Iar preţul de pornire la licitaţie este surprinzător de mic ca pentru o maşină atât de specială.
Ei bine, se pare că vânzătorul anticipează o cerere mică pentru maşină, or istoria ei este pe cât de captivantă, pe atât şi de înfricoşătoare pentru unii. Dar totuşi, istoria merită descoperită.
Acest exemplar Seria 7 E32 în versiunea 740i a fost comandat de un client britanic într-un showroom din Germania. Clientul nu şi-a aşteptat, însă, maşina şi s-a stins din viaţă încă până aceasta să fie livrată reprezentanţei auto de la uzină.
Astfel, maşina a fost păstrată în aşteptarea proprietarului timp de 23 de ani în acel showroom, până în 2015 a fost cumpărată de un nou client. Dar nici acesta nu a profitat din plin de maşină, cel puţin la volan, or chiar şi acum maşina indică un parcurs de doar 775 kilometri.
Astfel, vânzătorul se teme că o asemenea istorie va speria potenţialii cumpărători, mai superstiţioşi de fire — preţul de pornire la licitaţie pentru această maşină este de doar 7,805 euro. Exemplarul din imagini este în interpretarea 740i, ceea ce înseamnă că sub capotă s-a situat benzinarul V8 de 4.0 litri, cu 286 CP şoi 400 Nm cuplu maxim, transmis pe puntea spate prin intermediul cutiei automate cu 5 rapoarte.
0
4,037
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!