Acest Ford unic în lume este vândut la preţ de iPhone

11 Iunie 2020, 17:22
Denis Godorozea
Un concept foarte interesant lansat de Ford este scos acum în vânzare de Casa de Licitaţii Bring a Trailer. Modelul este absolut unic în lume, concept ce nu a evoluat într-un model de serie, dar a determinat parţial limbajul stilistic al mărcii de la sfârşitul secolului trecut. Preţul maşinii este, însă, şi mai interesant, or aceasta poate fi achiziţionată la preţul unui iPhone!
Deci, ar trebui să fie ceva la mijloc — veţi spune. Şi veţi avea dreptate. O fi designul conceptului Via discutabil, maşina este atât de ieftină deoarece nu are motor şi transmisie. Mai mult de atât, nici măcar volanul nu este conectat fizic cu roţile punţii faţă — acestea vor trebui rotite manual, de afară. Totodată, din cele portiere funcţionale sunt doar două, cele din faţă.
În schimb, maşina este dotată cam cu toate dispozitivele care fuseseră disponibile pe un Ford de serie în anii 1990, ba mai mult de atât, conceptul are şi un plafon panoramic. La interior sunt prezente comenzi pentru sistemul de climatizare (însăşi sistemul lipseşte) şi un levier pentru cutia manuală de viteze, care tot lipseşte, după cum am menţionat mai sus.
Conceptul se află acum în Canada şi poate fi achiziţionat la preţ de 1,600 dolari americani, sau cam tot atât cât costă un iPhone în interpretarea de top în America de Nord.
0
5,839
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!